• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

KOHTEESSA


MIXX TRAVELS SERVICE:
Meillä on skandinaavioppaat useassa kohteessa. Saapuessasi he toivottavat sinut tervetulleeksi aivan lentokentän ulkopuolella ja ohjaavat sinut bussille, jos olet ostanut kuljetuksen. Saapumisen jälkeisenä päivänä oppaat pitävät hotellitapaamisen - näet milloin löydät oppaan hotellistasi täältä: enjoy.mixxtravel.com/fi

Huomaa, että joissakin kohteissamme on rajoitettu opaspalvelu tai kohde on omatoimikohde. (Alanyan keskustan ulkopuolella sijaitseviin hotelleihin ei välttämättä järjestetä hotellipäivystyksiä).
Oppaamme ovat aina tavoitettavissa puhelimitse, numero löytyy lipusta/matkustusasiakirjasta ja täältä: enjoy.mixxtravel.com/fi

SISÄÄN-/ULOSKIRJAUTUMINEN
Kansainvälisten hotellisäännösten mukaan sisäänkirjautuminen alkaa klo 15 saapumispäivänä.  Tämä koskee myös, jos saavut  kohteeseen yöllä tai aikaisin aamulla saapumispäivänä.
Samojen säännösten mukaan uloskirjautuminen tapahtuu viimeistään klo 12 paluupäivänä, joskus jopa aikaisemmin. Tämä syystä, että huone valmistellaan seuraavaa vierasta varten. Tämä pätee, vaikka lähtösi olisi vasta illalla tai yöllä. Toisinaan matkatavaroista tulee huolehtia itse uloskirjautumisen jälkeen.
Voit mahdollisesti sopia hotellin kanssa aikaisesta sisäänkirjautumisesta/ myöhäisestä uloskirjautumisesta maksamalla lisämaksun. Tämä pitää sopia paikan päällä. Matkaasi kuuluvat ruokailut päättyvät paluupäivänä normaalisti myös klo 12:00.
Esim. jos lentopäivät ovat 3.6-11.6, hotellihuone on varattu käyttöösi 3.6-10.6. Tämä tarkoittaa sitä, että huone on käytössäsi hotelliin saavuttaessa, mutta uloskirjautuminen tapahtuu 10.6 klo 12.00. Huom. ateriat/palvelut tarjotaan hotellin aikataulun mukaan, eivätkä välttämättä ole käytettävissä saavuttaessa/lähdettäessä.
Lento- ja hotellipäivät lukevat matkalipussasi.

HOTELLIVERO

Kreikan viranomaiset perivät veroa hotellimajoituksesta. Vero vaihtelee hotellin luokituksen (tähtien määrä) ja majoituksen keston mukaan. Vero on maksettava suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomaa, että Mixx Travelin hotelliluokitus voi poiketa virallisesta hotelliluokituksesta. Näissä tapauksissa vero maksetaan virallisen luokituksen mukaan.


Hinnat per huone / huoneisto per yö alk. 1.1.2024 
Hotelli / huoneistohotelli 1-2 tähteä: 1.5€
Hotelli / huoneistohotelli 3 tähteä: 3€
Hotelli / huoneistohotelli 4 tähteä: 7€
Hotelli / huoneistohotelli 5 tähteä: 10€

Turkin kohteissa ei tällä hetkellä peritä veroa.

RETKET
Monessa kohteessamme on tarjolla retkimahdollisuuksia. Jos haluat osallistua retkille, ota yhteyttä oppaisiimme 
kuljetusbussissa, hotellipäivystyksellä tai palvelupuhelimitse. Retket maksetaan käteisellä paikallisessa valuutassa, Euroissa, tai tietyillä maksukorteilla joko kohdetoimistossa tai suoraan oppaille. Retkien tiedot ja hinnat, jotka ovat esitteessämme, ovat vain suuntaa antavia, ja ne voivat muuttua sesongin aikana. Kiertomatkoilla, retkillä ja muissa aktiviteeteissa on suomalainen, skandinaavinen tai paikallinen englantia puhuva opas. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja tarvittaviin toimenpiteisiin sään tai muiden syiden estäessä retken toteutumisen tai jos osanottajamäärä on liian pieni (vähintään 10 maksavaa asiakasta) 
Alle 3 -vuotiaat lapset pääsevät retkille ilmaiseksi, mutta heillä ei ole omaa istuinpaikkaa bussissa. Lapsihinta koskee 3 – 12 -vuotiaita lapsia. Tämä pätee, ellei retkiohjelmassa toisin mainita.

Peruutus
Retken ostosta saatu pääsylippu on palautettava oppaalle peruutuksen ja hyvityksen yhteydessä.
Hyvitykset retken peruutuksesta:

 • Yli 48 tuntia ennen retkeä, koko summa palautetaan.
 • 24 – 48 tuntia ennen retkeä puolet summasta palautetaan.
 • Jos retken alkuun on alle 24 tuntia, palautusta varten on esitettävä lääkärintodistus. Vain henkilö, jolla on lääkärintodistus saa koko summan takaisin ja kanssamatkustajat puolet summasta. Jos sairastunut on lapsi, silloin myös kanssamatkustajat saavat hyvityksen.

Peruttu retki
Jotkut retket voidaan peruuttaa huonon sään vuoksi ja joissakin retkissä tarvitsemme vähimmäismäärän osallistujia, jotta retki voidaan suorittaa. Jos retki perutaan, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian ja maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan.

Retkelle lähtö
Nouto retkille tapahtuu hotellin vastaanotosta ja noutoaika ilmoitetaan retkivarauksen yhteydessä. Kannattaa olla valmiina 15 minuuttia ennen noutoaikaa. Jos kuljetus ei ole tullut 15:n minuutin sisällä sovitusta noutoajasta, kehotetaan soittamaan välittömästi palvelupuhelimeen.

LENTOKENTTÄKULJETUKSET
Kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä eivät sisälly matkan hintaan, mutta ne voidaan ostaa varauksen yhteydessä. On tärkeää että menet matkatavarat saatuasi suoraan bussille. Bussit odottavat vain rajallisen ajan. Jos jostain syystä joudut odottamaan passintarkastuksessa, matkatavara-aulassa tms. pyydä toista matkustajaa ilmoittamaan oppaalle myöhästymisestä tai soita palvelunumeroon jonka löydät matkalipusta. Matkatoimisto ei ole vastuussa jos tulet myöhässä lentokenttäbussille eikä tarjoa korvausta jos joudut ostamaan muun kuljetuksen. Jos et käytä tilattua kuljetusta, ilmoitathan asiasta joko asiakasneuvontaamme tai oppaalle saavuttaessa.
 
Yksityiskuljetus tarkoittaa, että sinä ja matkaseurueesi kuljetetaan autolla tai bussilla lentokentältä hotellille sen mukaan, kuinka monta teitä on. Hinta on kokonaishinta. Kuljettaja odottaa sinua lentokentällä nimikyltin kanssa (tai opas ohjaa autolle) ja ajaa teidät suoraan hotellille. Yksityiskuljetuksen voi tilata enintään 12 henkilölle.

Lentokenttäkuljetusten aikana olet vastuussa omista matkatavaroistasi. On sinun vastuullasi varmistaa, että matkatavarat on sijoitettu linja -auton tavaratilaan ja että matkatavarat, päällysvaatteet ym. eivät unohdu bussiin. Kun poistut bussista, huolehdi siitä, että otat oikean matkalaukun. Jos otat vahingossa väärän matkalaukun, on sinun vastuullasi varmistaa, että matkalaukku toimitetaan oikealle omistajalle ja olet vastuussa kaikista tähän liittyvistä kuluista.

Lentokenttäkuljetus pitää ostaa ennen lähtöä. Emme voi taata, että bussissa on tilaa, jos kuljetusta ei ole varattu etukäteen. Lisää kuljetuksesta: Kuljetushinnat


Jos olet varannut pelkät lennot ja kuljetuksen, löydät jättö-/hakupaikan täältä: Kuljetus kohteessa

Kun olet lähdössä takaisin kotimaahan lomasi jälkeen, sinut haetaan samasta paikasta kuin kohteeseen saavuttaessa. Kotimatka hakuaika on näkyvillä noin 24 tuntia ennen hakua osoitteessa: kotimatka.mixxtravel.fi.

Jos et löydä kuljettajaa tai opasta viimeistään 15 min. kohteeseen saapumisesi tai kotimatka hakuajan jälkeen, ota yhteyttä oppaaseen puhelimitse. Puhelinnumero on näkyvillä Mixxtravel matkalipussasi.

Varattua ja maksettua kuljetusta ei voi peruuttaa.


Rajallisen tavaratilan vuoksi kuljetusbussilla ei ole mahdollista tuoda polkupyöriä, surffi- ja paddlelautoja ja muita suuria matkatavaroita. Huomaathan, jos matkatavarasi ylittävät sallitun määrän, sinut voidaan hylätä kuljetuksesta. 


Sylilapsen/taaperon turvaistuinta ei voi tilata ennakkoon kuljetukselle.


 

VIRHEET JA EPÄKOHDAT

Jos tunnet että jokin on mennyt pieleen, älä menetä omia tai matkakumppanisi hermoja, vaan ota yhteyttä oppaisiin. He yrittävät mielellään ratkaista asian jo paikan päällä, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä. Katso myös “Matkaehdot" valitusmenettelyistä.  Oppaan puhelinnumeron löydät Mixxtravel matkalipustasi. Huomaathan, että jos et ole ottanut yhteyttä oppaisiimme kohteessa, sattaa tämä vaikuttaa mahdollisen palautteen käsittelyyn/korvauspyyntöön.


VIINIÄ & KUKKIA / PALVELUTILAUS

Haluatko yllättää matkakumppanisi tai jonkun, joka matkustaa meidän kanssamme merkkipäivän tai muun tärkeän tilaisuuden johdosta? Ota yhteys matkamyyjiimme, he auttavat sinua.


KORKEA- / MATALASESONKI

Hotelleillamme ja kohteillamme on erilainen luonne matkustettaessa korkea- tai matalasesongin aikaan.

Korkeasesonki on normaalisti kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Suosittelemme että valitset matalasesongin aikana sekä korkeasesongin alussa ja lopussa parempitasoisen hotellin. Monet pienet hotellit Välimeren alueella lämmitetään aurinkoenergialla ja siksi saattaa sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä olla saatavilla rajoitetusti. Suurimmassa osassa hotelleja on ilmastointi huoneessa tai huoneistossa - yleensä maksua vastaan. Joissakin hotelleissa on keskusilmastointi, ja se on päällä vain tiettyinä aikoina päivästä tai vain vuoden kuumimpina kuukausina.  Matalasesongin aikana monet hotellit sulkevat ulkorakennukset ja -palvelut, kuten ravintolat, uima-altaat, vesiliukumäet, jne. Hotellien viihde- ja aktiviteettitarjonta on vähäisemmän asiakasmäärän johdosta myös hyvin rajoitettua.

Huomioithan myös että monet alueen ravintolat, baarit jne. voivat olla suljettuina matalasongin aikana, ja kohteet ovat yleensäkin rauhallisempia niinä aikoina, jolloin alueella ei ole paljon matkailijoita.


VILINÄÄ JA VILSKETTÄ 

Suurimmassa osassa turistikohteista on paljon elämää ja vilskettä. Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista, paikallisesta elämästä, eläimistä jne. saattaa kantautua kovaa ääntä (myös öisin), vaikka sitä ei ole erikseen kerrottu hotellikuvauksessa. Keskustassa sijaitsevien hotellien ympäristössä on luonnollisesti elämää, liikennettä, ravintoloita, baareja jne. Useimmissa kohteissa rakennetaan myös jatkuvasti uutta, ja rakentamisesta saattaa kantautua meteliä. Paikallisviranomaiset ilmoittavat meille hyvin harvoin etukäteen näistä rakennustöistä. Meillä ei ole mahdollisuuksia puuttua näihin rakennustöihin emmekä siksi voi olla vastuussa niiden aiheuttamasta häiriöstä. Suurimmat rakennustyöt tehdään toki matalasesongin aikana.


ELÄIMET JA HYÖNTEISET

Huolimatta hotellien tasosta, saattaa huoneessasi/huoneistossasi esiintyä hyönteisiä, kuten muurahaisia, hyttysiä, torakoita jne. Ilmoita tällöin oppaille tai hotellin vastaanottoon, jotta he voivat aloittaa hyönteisten karkotuksen. Voit suojautua hyttysten pistoilta käyttämällä hyttyskarkotetta, jota on saatavilla apteekista tai suuremmista kaupoista. Irrallaan juoksevat koirat voivat haukkua, emmekä me voi asialle mitään. Hotellialueella voi myös olla kissoja. Toivomme ettei niitä ruokita! Useissa hotelleissa on avoimia ulkoravintoloita ja voi olla vaikeaa pitää lintuja ja kissoja pois ravintola-alueelta. Mixx Travel ei ole korvausvastuullinen tässä yhteydessä.


SAIRAUDET JA VARKAUDET

Jos sairastut, joudut onnettomuuteen tai ryöstön uhriksi - ota välittömästi yhteys oppaisiimme. He auttavat sinua kaikissa käytännön toimissa, kuten lääkärikäynneissä, rikosilmoituksissa jne. Muista aina pyytää kirjallinen todistus, jos aiot vaatia korvausta esim. vakuutusyhtiöstä kotiinpaluusi jälkeen. Me emme sitoudu säilyttämään näitä dokumentteja. Olet itse vastuussa arvotavaroistasi, rahoistasi ja passistasi matkan aikana. Mixx Travel ei ole vastuussa arvotavaroistasi jos ne katoavat esimerkiksi hotellin tallelokerosta tms.


HUONO VATSA
Vatsavaivat ovat yleisimpiä sairauksia ulkomaan matkailijoiden keskuudessa. Huono vatsa voi johtua monista syistä: liikaa kylmiä juomia, huono käsihygienia, ilmastointilaitteiden liiallinen käyttö tai eri bakteerikanta. Kaikkien kohteidemme hotellit, keittiöt, ruoka, baarit ym. tarkastetaan säännöllisesti paikallisten terveysviranomaisten toimesta. Jos onnettomuus sattuu, ota välittömästi yhteyttä oppaisiimme, jotta he voivat järjestää sinut lääkärille. Muista, että tarvitset asiakirjoja, jos haet kotiin palattuasi korvausta sairauden vuoksi menetetystä lomasta.


OSTOKSET

Me emme vastaa ostoksistasi, tai jos olet mielestäsi tullut petetyksi kaupanteossa. Emme ota vastuuta myöskään kaupanteosta suosittelemissamme liikkeissä. Suositukset perustuvat hyviin kokemuksiin ja hyvään maineeseen. Emme myöskään neuvottele puolestasi suosittelemistamme liikkeistä ostetttujen tavaroiden mahdollisista korjauksista - riippumatta oppaiden tai myyjän antamista tiedoista. Sinun tulee olla tarkkana tullimääräysten noudattamisessa, varsinkin jos ostat suuria määriä tavaroita ja haluat kuljettaa ne Suomeen. Me emme vastaa mistään tuotteista ja tavaroista, jotka kuljetat Suomeen.


TUOTEVÄÄRENNÖKSET

Monissa kohteissa, erityisesti markkinoilla ja basaareissa, on laaja valikoima tunnettujen merkkituotteiden kopiota, esimerkiksi vaatteita, kenkiä, laukkuja, silmälaseja jne. Tavarat ovat usein hyvin halpoja ja huonolaatuisia! Ole tarkkana, ettet sekoita aitoja tuotteita väärennöksiin. Muistathan, että on ankarasti kiellettyä tuoda tuoteväärennöksiä kotimaahan. Mixx Travel ei vastaa Suomeen viemistäsi tuotteista tai tavaroista!


HISTORIALLISET LÖYDÖKSET

Turkista on kiellettyä viedä pois historiallisia ja arkeologisia esineitä, mukaan luettuna kivet, jos niistä ei ole kirjallista lupaa. Rikkomuksista voi seurata sakkoja ja vankilatuomio. Mixx Travel ei ole vastuussa tällaisista tapauksista.


ESITTEEN JA KOTISIVUJEN KUVAT

Jotkut kotisivujen kuvat on otettu laajakulmaobjektiivilla. Tästä johtuen esim. uima-altaat ja huoneet näyttävät suuremmilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Huonekuvissa voi olla suuriakin eroja sisustuksessa, ulkonäössä, huonekaluissa jne. Huomaathan, että hotelli ei välttämättä majoita sinua huoneeseen, jonka näet kuvissa.


MAJOITUS

Budjetti- ja ekonomihuoneet

Joissakin hotelleissa voit valita budjettihuoneen tai -huoneiston. Jos mitään muuta ei ilmoiteta, vastaa tämä hotellin perushuonetta /huoneistoa. Huoneen sijainti saattaa olla huonompi, ilman näköalaa, rajoitetulla päivänvalolla pohjakerroksessa tms. Joissakin budjettihuoneissa ei ole parveketta tai terassia.

Lomahuoneistot

Asuessasi huoneistossa, ei majoitukseen sisälly ruokailuja, mutta useimmissa paikoissa voi aamiaisen ostaa suoraan ravintolasta. Huoneistossa majoittujien kannattaa ottaa mukaan omaa kahvia, (sekä suodatinsuppilo ja suodatinpaperia, jos huoneiston varustukseen ei kuulu kahvinkeitintä), sekä hankkia tiskausvälineet ja WC-paperia. Suurimmassa osassa huoneistoista on saavuttaessa jonkin verran WC-paperia, mutta loput pitää ostaa itse. Huomioi myös, että keittiövälineitä on suhteellisen rajoitetusti, eikä esimerkiksi kahvinkeitintä, leikkuulautaa, kulhoja, vateja eikä leipäveistä ole aina saatavilla. Joistakin huoneistohotelleista puuttuu myös yhteistilat ja huoneistoissa on yksinkertainen sisustus.

Studio / Yksiö

Studioissa on yksi huone, jossa on sänky ja keittomahdollisuus.

Kaksio

Kaksioissa on makuuhuone ja olohuone, jossa on keittomahdollisuus, Olohuoneessa on lisäksi yksi tai useampia vuodesohvia.

Kolmio

Kolmioissa on kaksi makuuhuonetta ja olohuone, jossa on keittomahdollisuus. Olohuoneessa on lisäksi yksi tai useampia vuodesohvia. Joissakin kolmioissa on erillinen keittiö.

Huom. hotelleissa ei välttämättä ole ilmastointia yms. yleisissä tiloissa.


HOTELLIKATEGORIAT

X: Halvin majoitustyyppimme. Yksinkertainen hotelli tai pensionaatti ilman yhteistiloja- kaikissa huoneissa on suihku ja WC.

XX: Samantasoinen kuin X-tason hotelli, mutta siellä on usein sisääntuloaula tai vastaanotto, baari ja aamiaisravintola. Joissakin hotelleissa on uima-allas. Jos hotellissa ei ole yhteistiloja, voi hotellissa olla useampia majoitusvaihtoehtoja kuin X-tason hotellissa.

XXX: Keskitason hotelli, jossa on enemmän palveluita, kuten aula, baari, ravintola ja uima-allas. Kaikissa huoneissa on suihku, WC ja usein parveke.

XXXX:  Keskitasoa parempi hotelli, jossa on hyvät palvelut. Kaikissa huoneissa on suihku ja WC, usein parveke, TV, minibaari, puhelin ja ilmastointi.

XXXXX: Luksushotelli monilla mukavuuksilla.

Annamme plussan, jos hotelli on mielestämme hieman annettua luokitusta parempi.
 
Huomaa, että hotellin luokitus annetaan hotellikokonaisuudelle. Yleissääntönä: Mitä enemmän palveluita ja tiloja, sitä korkeampi luokitus. Tähtiluokitus ei välttämättä kerro siivouksesta, henkilökunnasta yms., eikä se ole suoraan verrattavissa suomalaiseen/Keski-Eurooppalaiseen tasoon.


KUNTOSALI & FITNESS

Monet hotellit tarjoavat aktiviteetteja, kuten kuntoilua, joogaa, aerobicia tai vastaavia. Osallistuminen on omalla vastuullasi. Hotellin tarjoamat kuntosalit ovat usein pieniä ja niissä on vaatimaton varustus eivätkä ne sovellu aktiiviharrastajalle.


HOTELLISÄÄNNÖT

Suurimmalla osalla hotelleista ja huoneistoista on omat majoittumis sääntönsä. Useimmissa hotelleissa ei ole sallittua tuoda huoneisiin tai hotellialueelle ruokia ja juomia, joita ei ole ostettu hotellista. Joissakin hotelleissa ollaan hyvin tarkkoja tämän säännön noudattamisessa, ja niissä voidaan jopa takavarikoida kaikki hotelliin ulkoa tuodut ruoat ja juomat. Huoneisiin/huoneistoihin ei myöskään saa tuoda vieraita, joita ei mainita osanottajatodistuksessa.

Hotelli/huoneistohotelli perii todennäköisesti lisämaksua lastensängystä, ilmastoinnista, tallelokerosta, aktiviteeteista sekä mahdollisista hotellin rakennuksille tai irtaimistolle aiheutetuista vahingoista. Lisämaksu maksetaan suoraan hotelliin ennen uloskirjautumista. Joissakin hotelleissa on huoneissa minibaari. Sitä ei saa käyttää mukana tuotujen juomien tai elintarvikkeiden säilytykseen. Joissakin hotelleissa peritään sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksu (käteisellä tai luottokorttivarauksena) esim. minibaarin käytöstä, ravintola-, allaspyyhe- tai rantapyyhemaksuista jne. Takuumaksu maksetaan takaisin/hyvitetään uloskirjautumisen yhteydessä kun kaikki asiakkaalle kertyneet maksut on maksettu.

 

MUUT ASIAKKAAT-MUUT KANSALLISUUDET
Hotelleissamme majoittuu monen eri ikäisiä sekä eri kansallisuuden omaavia asiakkaita. Mixx Travel ei saa ilmoitusta yksittäisten hotellien asiakkaiden kansallisuuksia, emmekä esimerkiksi tiedä majoittuuko hotelliin paljon lapsiperheitä. Mixx Travel ei ole vastuussa hotellin muiden vieraiden käyttäytymisestä.

 

ESTEETTÖMYYS

Kohteitamme ei voi luokitella esteettömiksi - maasto on usein kumpuilevaa ja jalkakäytävien reunat hyvin korkeita. Hotelleitamme ja huoneistojamme ei voi myöskään luokitella esteettömiksi, ellei toisin erikseen mainita hotellikuvauksessa.

Huomioi että vain harvassa hotellissa ja huoneessa on mm. leveämmät ovisyvennykset, apuvälineitä WC:ssä, suurempi hissi jne. soveltuakseen esteettömälle liikkumiselle pyörätuolilla. Estettömät hotellit löytyvät useimmiten korkeamman luokituksen hotelleista.

Ole varaamisen yhteydessä matkamyyjiimme löytääksemme juuri sinun vaatimuksillesi sopivan hotellin.

 

SÄNGYT

Huoneissa, joissa on kolme sänkyä, saattaa kolmas sänky olla tuotu sinne vain oleskelusi ajaksi. Huoneessa voi olla ahdasta, ja lisävuode ei useimmiten ole samaa tasoa kuin muut sängyt; se saattaa olla retkisänky tai pedattava nojatuoli. Normaalisti yhdessä huoneessa ei saa yöpyä yli kolmea henkilöä.
Kaksioiden lisävuoteet kolmannelle ja neljännelle henkilölle ovat useimmiten olohuoneessa olevia vuodesohvia.

 

SIIVOUS

Siivousei ole verrattavissa skandinaaviseen standardiin. Huoneesi siivous voi tapahtua joko aamulla tai iltapäivällä. Huone siivotaan normaalisti kolme kertaa viikossa. Lattiat pestään, kylpyhuone siivotaan yksinkertaisesti, roskakorit tyhjennetään ja sängyt pedataan. Vuodevaatteet ja pyyhkeet vaihdetaan yleensä 1-2 kertaa viikossa.

Kaikissa kohteissamme ilmaston kosteus on korkeampi kuin olemme Suomessa tottuneet. Kun käytetään paljon ilmastointilaitetta, huoneet voivat usein tuntua kosteilta ja tuoksua tukkoiselta. Ongelma voidaan yleensä korjata huoneen säännöllisellä tuulettamisella. Paikallista rakennustyyliä ei voi verrata skandinaaviseen standardiin joten huoneissa voi olla vuotavia ovia ja ikkunoita, kalkkikerrostumia kylpyhuoneissa jne. 

ERIKOISRUOKAVALIO
Osassa hotelleja on mahdollista saada erikoisaterioita (esim. gluteeniton, laktoositon), mutta emme voi taata niiden saatavuutta hotelleissa tai lomakohteissa yleisesti. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, olethan itse yhteydessä suoraan hotelliin saatavuuden ja mahdollisten lisäkustannusten selvittämiseksi. 

ATERIAT 

Aamiainen (BB)

Aamiaiseen kuuluu yleensä yhtä lajia leipää, voita, hilloa, kurkkua, tomaattia, yhtä lajia juustoa ja kahvia/teetä. Suuremmissa hotelleissa aamiainen tarjoillaan tavallisesti noutopöydästä.

Puolihoito (HB)
Aamiainen (kuten yllä). Päivällinen tarjoillaan normaalisti noutopöydästä, jossa on tarjolla 1-2 lämmintä ruokaa ja 1-2 lisuketta. Tarjolla on mahdollisesti myös jälkiruokaa. Juomat eivät kuulu hintaan-koskee myös vettä. Sesongin ulkopuolella ateriat voidaan tarjoilla annoksina lautaselle.

All Inclusive (AI)
Aamiainen, lounas ja päivällinen, sekä juomia (paikalliset merkit) hotellin ilmoittamina aikoina. Huomioi, että mitä korkeamman tasoisen hotellin valitset, sitä suurempi valikoima ruokia ja juomia on yleensä tarjolla. Joissakin hotelleissa on lisäksi tarjolla välipaloja, jäätelöä jne. Tämä selviää hotellikuvauksesta.

Ultra All Inclusive (UAI)
Aamiainen, lounas ja päivällinen. välipaloja ja mahdollisesti jäätelöä päivän kuluessa sekä juomia (paikalliset merkit) hotellin ilmoittamina aikoina. Saattaa sisältää myös tiettyjä kansainvälisiä juomalaatuja. UAI hotelleissa on saatavilla juomia ja välipaloja vuorokauden ympäri.

 

Ruoka- ja juomatarjonta riippuu luonnollisesti hotellin tasosta. Tämä tarkoittaa että kolmen tähden hotellin All Inclusivea ei voi verrata viiden tähden hotellin vastaavaan. Tarjonta vaihtelee jonkin verran eri hotellien välillä: Joissakin luksushotelleissa on tarjolla mahtavia noutopöytiä, joissa on laaja tarjonta, erillisiä noutopöytiä lapsille, erilaisia välipaloja aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan ja jäätelöä koko päivän. Keskitason hotellissa noutopöytä on yksinkertaisempi, ja siinä on usein tarjolla muutamia ruokalajeja. Välipaloja ja jäätelöä on harvoin tarjolla.

Huomioi, että hotelli voi muuttaa AI- ja UAI-tarjontaansa sesongin aikana ilman että Mixx Travelilla on mahdollista vaikuttaa asiaan. On tavallista, että hotelli asettaa All Inclusivessa ja Ultra All Inclusivessa rajoituksia kuinka monta juomaa saa hakea kerrallaan, ja useimmissa hotelleissa on käytettävä hotellin AI / UAI -ranneketta. Juomia tarjoillaan normaalisti muovimukeista - myös viiniä, olutta ja alkoholijuomia. Aterioita ja juomia ei yleensä tarjoilla pöytiin. Hotelleissa, joissa jäätelö sisältyy, on se tavallisesti kerran viikossa tai tiettyinä aikoina, kuten tunnin ajan joka iltapäivä. Nämä ovat hotellien asettamia sääntöjä, joihin Mixx Travel ei voi vaikuttaa.


INTERNET

WiFi on tarjolla useimmissa hotelleissa (katso hotellikuvaukset). Sinun on kuitenkin hyvä tietää että yhteys katkeilee helposti ja se on hyvin hidas, varsinkin aikoina, jolloin se on samanaikaisesti monien käytössä.