• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208


Agia Marina tarjoaa unohtumattoman lomakokemuksen kaikille, jotka etsivät aurinkoista rantalomaa yhdistettynä monipuoliseen aktiviteettitarjontaan ja viehättävään kulttuuriin.Agia Marinassa voit nauttia päivistä aurinkoisella rannalla, tehdä ostoksia viehättävissä putiikeissa ja maistella herkullisia paikallisia aterioita monissa ravintoloissa. Illan tullen voit virittäytyä lomafiilikseen tavernoissa ja nauttia Kreikan vieraanvaraisuudesta.Agia Marinasta käsin pääset helposti tutustumaan vilkkaampiin kaupunkeihin kuten Haniaan tai Kreetan suurimpaan kaupunkiin Plataniakseen.

 

Rannat ja vesipuisto


Agia Marinan ranta on osa yli 8 kilometriä pitkää rannikkoa Stalosista Geraniin upeine rantoineen. Suosittu Platanias myös osa tätä aluetta. Ranta koostuu valkoisesta hiekasta (itäosa on mukavin) ja paikoin (lähinnä länteen päin) useista uimalaitureista.  Kun pohjoisesta tuulee, täällä voi nousta melkoisia aaltoja, mutta tyyninä päivinä Agia Marinan ranta on perhe- ja lapsiystävällinen. Ranta tosin saattaa olla äkkisyvä, joten pidäthän lapsia silmällä. Lue lisää Kreetan parhaistarannoista

Kun vietät päivää rannalla Agia Marinassa, voit katsella Thodouron saarelle. Saari on koti villivuohille (kreikaksi Agrimi) ja saari on luonnonsuojelualue. Joskus paikallisviranomaiset sallivat pienten turistiryhmien vierailla saarella muutaman tunnin ajan - ja saarella on myös pieni viihtyisä ranta.

Haluatko viedä lapset vesipuistoon? Limnoupolisissa n. vartin ajomatkan, päässä Agia Marinasta on suuri vesipuisto Aqua Kreta, joka on kooltaan yli 65 000 m2 ja jossa on kaikki mitä lapset ja lapsenmieliset tarvitsevat vauhdikkaaseen päivään. Sisäänpääsymaksu 25 euroa ja hinta on sama lapsille ja aikuisille.

 

Ostokset


Agia Marinasta löydät paljon supermarketteja, matkamuistomyymälöitä, vaateliikkeitä ja vastaavia. Jos olet himoshoppaaja, sinun on käytävä Haniassa, jossa valikoima on paljon suurempi. Paikallisbussilla pääsee tänne helposti, ja täällä voit tehdä ostoksia esimerkiksi Halidon-kadulla (linja-autoaseman ja vanhan sataman välissä) tai Zambeliougadenin tai Tsouderonin alueilla. Täältä löydät vaatteita, kenkiä, koruja, paikallisia designliikkeitä ja jännittävän ruokatorin, jossa on paikallisia erikoisuuksia, tuoreita hedelmiä ja Kreetalla tuotettua viiniä.

 

 

Ravintolat ja viihde


Agia Marinasta löydät suuren valikoiman pikaruokapaikoista, joissa tarjoillaan gyrosta tai grillattua lihaa vartaassa, hieman kalliimpiin ravintoloihin, joista löytyy kaikkea kansainvälisistä aterioista kreikkalaisiin tai paikallisiin erikoisuuksiin. Agia Marinassa on joitain ravintoloita, jotka saavat hieman ylimääräisiä hyviä arvosteluja, kuten Romeos, Meraki, Romanza, Mitsos ja Horiatiki. Kaupungissa on yökerhoja, baareja ja musiikkibaareja, ja jos tanssijalkaa vipattaa, suosittelemme suurempaa Plataniasta.


Tietoa Agia Marinasta:

Lentoaika: Arvioitu lentoaika Helsingistä: 4 tuntia
Lentokenttäkuljetus: Hanian lentokentältä odottaa noin 40 minuutin ajomatka suosituimpiin lomakohteisiin Hanian kaupungin länsipuolella (Hania lentokenttä-Hania n. 14km-Rethymno n.70km). Agia Marinaan n. 30km.
Aikaero: 0 tunti
Puhelut: +30 ja kreikkalainen puhelinnumero. Jos haluat soittaa Suomeen, +358 ja puhelinnumero (älä unohda poistaa puhelinnumeron ensimmäistä 0).
Rokotukset: Rokotuksia ei vaadita. Tarvittaessa ota yhteyttä lääkäriisi.
Asukkaat: Kreetalla on noin 650 000 vakituista asukasta. Hanian kaupungissa on noin 150 000 asukasta. Kesällä, sisältäen turistit, Kreetalla on jopa miljoona ihmistä.
Hintataso: Kahden ruokalajin illallisen keskimääräinen hinta on noin 23€ / henkilö. Olut maksaa noin 3.5€, savukkeet n. 5€.
Rannat: Suurimmalla osalla hotelleista on oma ranta. Yleiset rannat ovat hyvätasoisia.
Yöelämä: Diskot, klubit ja baarit suurimmissa lomakaupungeissa.
Aktiviteetit: Ranta-aktiviteetit, vesiurheilu, sukellus, snorklaus, tennis, jalkapallo, vaellus.
Raha: Kreetan valuutta on Euro. Luottokorttimaksu hyväksytään useimmissa kaupoissa ja kaikissa hotelleissa, kun taas pankkiautomaatit (ATM) hyväksyvät yleisimpiä kortteja.


Juhlapäivät 2024

Uudenvuodenpäivä: 1. tammikuuta

Loppiainen: 6. tammikuuta
Kansallispäivä: 25. maaliskuuta
Pitkäperjantai: 3.toukokuuta
Pääsiäinen: 5-6. toukokuuta
Vappu: 1. toukokuuta
Helluntai: 23. kesäkuuta
Siunatun Neitsyt Marian taivaaseen astumispäivä: 15. elokuuta
‘’Ei-päivä’’ 28: lokakuuta
Joulu: 25.-26 joulukuuta

Sää:

Tammi

Helmi

Maalis

Huhti

Touko

Kesä

15°c

16°c

17°c

20°c

24°c

27°c

Heinä

Elo

Syys

Loka

Marras

Joulu

29°c

29°c

26°c

23°c

20°c

17°c