• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

ENNEN MATKAA

 
Aurinko, ranta, kulttuuri, toiminta, suurkaupunki tai jotain aivan muuta? Huoneisto, hotelli, kiertomatka, risteily vai golf? Voi olla vaikeaa valita monista eri lomakohteista ja kaikista jännittävistä aktiviteeteista - varsinkin jos on monta matkaajaa. Matkamyyjämme tuntevat hyvin eri hotellit, kohteet ja erilaiset aktiviteetit paikan päällä. 

TILAUS
Mixx Travelilta voit tilata matkoja puhelimitse, Internetissä ja sähköpostitse (huom. emme tee erikoistarjouksia s-postitse tai puhelimessa). Lentokenttäkuljetus ja kirjattava matkatavara eivät automaattisesti kuulu matkaan, voit halutessasi lisätä nämä varauksen yhteydessä. Hotellitiedot yms. ovat nähtävissä Mixx Travel matkalipussasi. Jos et ole saanut Mixx Travel matkalippuasi noin 10 tuntia varauksen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: 09 4245 4208.
Huom. jos haluamasi lento on reittilento, ilmoitettu hinta saattaa muuttua kun etenet varauksessa.
Kuljetus ja matkatavarat eivät kuulu varaukseen vaan nämä voidaan lisätä varauksen yhteydessä.
Suurista muutoksista matkaasi (lomapäivien, hotellin, kohteen muuttamisesta, matkustajien lisäämisestä ym. vastaava) varauksen jälkeen perimme käsittelykulut 100€/hlö.

MAKSU
Kaikki hinnat Mixx Travelin verkkosivuilla ja tilausvahvistuksessa/lipussa on ilmoitettu euroina(€), ellei toisin mainita. Maksun voit suorittaa verkossa korttimaksuna (Mastercard-Visa) tai tilisiirtona Nordeaan: FI81 1820 3000 0549 65
Ilmoita joko Mixx Travel varausnumerosi tai nimi, jolla varaus on tehty, viitekentässä. 

Tarkistathan seuraavat ennen verkkomaksua:
Tilin ja nettiostosten käyttövara on riittävä-kortin maarajaus-onko kortti aktivoitu verkkomaksukelpoiseksi.

OPASPALVELU
Meillä on oppaita useimmissa kohteissa, ja he ovat aina saatavilla puhelimitse. Espanjan kohteet ovat omatoimikohteita, voit ottaa yhteyttä englanninkieliseen asiakasneuvontaan. Puhelinnumerot löytyvät lipusta/matkustusasiakirjasta, jonka lähetämme asiakkaalle s-postina ennen lähtöä.
www.enjoy.mixxtravel.com löydät kätevästi informaatiota tulevasta kohteestasi, mm. oppaiden yhteytiedot, tietoja retkistä, pienen paikallisen sanakirjan, sekä muita vinkkejä lomaasi varten.

PASSI JA VIISUMI
Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Turkkiin alle kolmen kuukauden lomamatkoja varten. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta kotiinpaluun jälkeen ja passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu.
Kreikkaan matkustettaessa sinulla tulee olla joko passi (voimassa koko matkan ajan) tai poliisin myöntämä henkilötodistus, mukanasi.
Jos et ole Suomen kansalainen, ota yhteyttä kohdemaan lähetystöön/konsulaattiin.
Muista, että olet vastuussa siitä, että passisi on voimassa ja kyseisen maan voimassaolevien sääntöjen mukainen.

VARAUSVAHVISTUS
Kun varauksesi on valmis, voit tulostaa vahvistuksen osoitteessa www.mixxtravel.fi "Minun Matkani" välilehden kautta. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi varausta tehdessäsi, saat automaattisesti varausvahvistuksen sähköpostiisi. Pyydämme sinua tarkistamaan varauksesi tiedot mahdollisimman nopeasti-tarkista että nimet on kirjoitettu oikein, varaamasi majoitus vastaa haluamaasi jne. Jos löydät pienenkin virheen, pyydämme sinua ottamaan meihin välittömästi yhteyttä. Maksamalla varausmaksun / matkan kokonaissumman, varauksesta tulee sitova, ja olet hyväksynyt varausvahvistuksen, voimassa olevan hinnaston sekä matkaehdot. Matkaehdot

Halutessasi lähetämme liput postitse 25 € lisämaksusta.
Varaamme oikeuden odottaa vahvistusta hotellista ja lentoyhtiöltä, että matkasi voidaan toteuttaa.
Varauksen käsittely voi kestää 1-3 päivää ennen kuin se vahvistetaan.

MATKATAVARAT
Olemme koonneet tietoa sovellettavista matkatavarasäännöistä ja muuta hyödyllistä tietoa tulevasta lennostasi. Löydät tiedot täältä.

YKSIN MATKUSTAVAT
Nettisivun hinnat on laskettu sillä perusteella, että kaksi aikuista matkustaa yhdessä. Jos matkustat yksin, perimme yksin matkustavan lisän huoneen vajaakäytöstä johtuen.

LAPSIALENNUS
Lapsialennus koskee 2-11.99 vuotiaita, jotka matkustavat kahden aikuisen kanssa. 0-1.99 vuotiaista peritään n. 50-100€ lisämaksu. 

PERUUTUSTURVA
Lue lisää peruutusturvasta, jonka voit tilata kauttamme: Peruutusturva


MATKAVAKUUTUS 
Sininen EU-sairaanhoitokortti ei kelpaa Turkissa.
Siksi on tärkeää hankkia kunnollinen matkavakuutus. Tarkista millainen vakuutus sinulla on ja mitä se kattaa. Jos sinulla on kotivakuutus, jossa on matkavakuutus, tarkista kattaako se maat Pohjoismaiden tai EU:n ulkopuolella. Me työskentelemme useimmiten yksityisten lääkärien/lääkäriasemien kanssa matkakohteissa. 

MATKALIPPU
Kun olet maksanut matkasi kokonaisuudessaan, voit tulostaa  matkalipun www.mixxtravel.fi sivuilta “Minun matkani” välilehdeltä. Jos olet antanut varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat matkalipun automaattisesti sähköpostiisi. 
Matkalipusta löydät lähtö- ja paluuajat paikallista aikaa, hotellivarauksen, lentokenttäkuljetukset sekä mahdollisesti varatut aktiviteetit. Saat lentokentällä lähtöselvityksessä  tarkastuskortin, jossa on istumapaikkasi numero. Huomaa, että myöhäisissä lähtöajoissa saattaa vuorokausi vaihtua. Jos olet epävarma lähtöpäivämäärästä, ota meihin yhteyttä. 
 
RYHMÄMATKAT
Meillä on erillinen osasto ryhmämatkoille, joka antaa mielellään tarjouksia ryhmille lennoista, hotelleista, erikoismatkoista ja kokouksista. Ole ajoissa varauksesi kanssa - haluamme mielellämme että koko ryhmä mahtuu mukaan. Ryhmämatka lasketaan yhdeksi varaukseksi. Ennakkomaksu ja loppumaksu maksetaan koko ryhmältä ja se käsitellään kuin pakettimatka. Maksettua ennakkomaksua tai loppumaksua ei voi siirtää pakettimatkaan tai yksittäiselle matkustajalle. 
 
 
KOKOUKSET
Monissa hotelleissamme voi järjestää kokouksia, konferensseja ja Work Shopeja. Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai +358 9 4245 4208  saadaksesi neuvoja ja räätälöityja tarjouksia.

ÄKKILÄHDÖT
Äkkilähtöjä varattaessa saattaa ilmoitettu hotelli olla täynnä. Pidätämme oikeuden siirtää asiakkaat toiseen, samantasoiseen hotelliin.
 
MÄÄRITTELEMÄTÖN MATKA
Määrittelemättömät matkat ovat matkoja, joiden tasoa ei määritellä. Valitse tällainen matka, jos sinulla ei ole mitään vaatimuksia kohteesta, palveluista tai laadusta. Saat tietää majoitustyypin, alueen ja paikkakunnan saapuessasi kohteeseen - emme voi antaa tarkempia tietoja tai vastaanottaa toiveita varauksen yhteydessä. Määrittelemätöntä matkaa ei suositella lapsiperheille. Majoitus voi olla hotellissa, huoneistossa tai huoneessa, joita ei ole esitteessämme. Omasta kylpyhuoneesta tai WC:stä ei ole mitään takuuta. Jos majoitus on jaetussa huoneistossa, emme voi taata, että oven voi lukita. Ateriat ja siivous eivät kuulu määrittelemättömän matkan hintaan. Määrittelemättömiin matkoihin ei myöskään kuulu opaspalveluita.Lentokenttäkuljetukset eivät kuulu hintaan, mutta ne voi varata lisämaksusta. Jos matkustat yksin, maksat lisää huoneen vajaakäytöstä, joka takaa sen, että saat oman huoneen tai oman huoneen jaetussa huoneistossa.
Huom. emme vastaanota reklamaatioita määrittelemättömiä matkoja koskien.
 
ERIKOISTOIVEET
Jos sinulla on erikoistoiveita koskien matkaasi: merinäköala, majoitus ylä-/alakerroksissa, majoitus päärakennuksessa jne. pyydämme sinua ilmoittamaan tästä jo varausta tehdessäsi. Painotamme, että kyse on ainoastaan toiveista, eikä niitä voida taata. 
Huomioi, että joissakin hotelleissa on mahdollista varata lisämaksusta esim. huone merinäköalalla ja useimmilla lennoilla on mahdollista lisämaksusta varata tietty istumapaikka. Emme ota vastaan toiveita, jotka voi varmistaa maksamalla lisämaksun.