• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
 
Missä ovat Kusadasin parhaat rannat?
Haluatko saada kaiken irti lomastasi-aurinkoiset rantapäivät upeilla rannoilla yhdistettynä  kaupunkilomaan ?  Silloin Kusadasi on ilmeisesti seuraava lomakohteesi ! Kusadasissa on monia rantoja, joista valita-sekä suuria että pieniä. Jotkut suosituimmista rannoista ovat yleinen uimaranta (Public Beach), Ladies Beach ja Long Beach. Sekä Ladies Beach että Long Beach ovat vain muutaman minuutin bussimatkan päässä keskustasta.

Public Beach - ranta Kusadasin keskustassa
Kusadasin keskustasta, lähellä satamaa, löydät Public Beachin. Ranta on pienehkö, mutta vesi on ihanan turkoosin väristä. Koska ranta on keskeisellä paikalla, täällä on paljon ihmisiä ja liikettä aamusta iltaan, joten emme suosittele tätä rantaa, jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta. Olet kuitenkin lähellä keskustaa, joten voit  yhdistää päivän rannalla shoppailuun. Tälle rannalle on mahdollista tuoda lapsia, mutta itse asiassa Kusadasissa on paljon parempia rantoja lapsiperheille.

Ladies Beach on suuri ja lapsiystävällinen
Tämä kilometrin pituinen hiekkaranta on yksi Kusadasin suosituimmista rannoista. Tälle rannalle pääset paikallisbussilla (dolmus), joka kulkee useita kertoja tunnissa keskustasta ja matka kestää noin 5 minuuttia, tai kävellen noin 15 minuuttia-pääset näkemään Kusadasin osia, joita et ehkä koskaan olisi muuten löytänyt. Ladies Beachiltä löydät monia ravintoloita, kauppoja ja baareja, ja itse rannalla on  rantabaareja ja laaja valikoima erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Aurinkotuolit ja -varjot ovat vuokrattavissa. Ladies Beach sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä hiekka soveltuu hiekkalinnan rakentamiseen ja vesi on myös matalaa. Muutaman kilometrin päässä tästä rannasta etelään on toinen osa aluetta, jota kutsutaan "Paradise Beachiksi". Lue lisää Kusadasista täältä

Long Beach-ehkä Kusadasin paras ranta
Long Beach, yksi Kusadasin suosituimmista rannoista, sai nimensä pituudestaan. Pehmeä hiekka ulottuu 18 kilometriä pitkin merta. Vesi täällä on kristallinkirkasta-täydellinen niille, jotka haluavat uida tai harrastaa vesiurheilua. Tarjolla on myös valikoima erilaisia kahviloita ja ravintoloita, jos nälkä iskee. Long Beachille bussimatka kestää noin 10 minuuttia Kusadasin keskustasta paikallisbussilla.
Ranta on täydellinen lapsiperheille, ja Long Beachin varrella on yksi Kusadasin vesipuistoista, Aqua Fantasy-pakollinen, kun haluat viettää hauskan päivän vesileikkien parissa. 
 
Noin 20 minuutin bussimatkan päässä Kusadasista pohjoiseen, Efesosta ja Selcukia lähellä, on Pamucak Beach. Melko hiljainen ranta, jota enimmäkseen käyttävät paikalliset. Täällä voi olla vähän tuulista, mutta tunnelma on rauhallinen ja rento. Muutama pieni kahvila ja mahdollisuus ratsastaa - mutta ei paljon muita tiloja. Mene Dolmuksella kohti Selcukia ja kysele tietä matkalla.