• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Mixx Travel

Keitä me olemme?

Mixx Travel on pieni matkatoimisto suurella kapasiteetilla. Toimistomme sijaitsee Ruotsissa, osoitteessa Hyllie Allé 13 B, Malmö. Toimistomme perustettiin vuonna 2009 ja siitä lähtien olemme järjestäneet lomamatkoja monille iloisille ja tyytyväisille asiakkaille. Aluksi toimimme Kastrupin lentokentältä Kööpenhaminasta. Vuonna 2015 aloitimme lennot myös Tukholmasta, vuonna 2017 seurasivat Göteborg, Billund ja Aalborg ja vuonna 2019 Oslo. Aloitimme lennot vuonna 2022 Helsinki-Vantaan lentoasemalta, tarjoten palveluitamme myös suomalaisille. 
 
Kesätarjontamme koostuu ensisijaisesti matkoista Turkin etelärannikolle, jonka erikoistuntijoita olemme. Tarjolla on myös golf-matkoja Turkin Belekiin ja suosikkikohteisiin Kreetalle ja Rodokselle. 
 

Me Mixx Travelilla olemme vakuuttuneita siitä, että jokainen on oikeutettu lomaan. Siksi meille on tärkeää tarjota laaja ja vaihtelevaa kohdevalikoima, jotta kaikki voivat löytää omansa riippumatta lompakon paksuudesta. Meille on kunnia-asia auttaa asiakkaitamme löytämään matkalleen hyvä hotelli kohtuulliseen hintaan. 
 
Perhe on tärkein ja meille onkin tärkeää että kohteissamme on tilaa sekä lapsille että aikuisille. Lapsilla tulee olla mahdollisuus juosta, leikkiä ja polskia altaassa, ja aikuisten pitää voida levätä ja rentoutua lomalla. Suurin osa hotelleistamme on suunniteltu lapsiperheille, ja useissa on tarjolla lapsille sopivia aktiviteetteja, kuten vesiliukumäkiä, leikkipaikkoja ja leikkihuoneita.
 
Lähetämme joka vuosi tuhansittain odotuksia täynnä olevia matkailijoita elämänsä lomalle, ja monet palaavat asiakkaiksemme vuodesta toiseen. Etsit sitten lomamatkaa, jossa on tarjolla varmaa auringonpaistetta, houkuttelevan kaunis ranta ja hieno vesipuisto, tai kulttuurilomaa, on meillä tarjota sinulle juuri se oikea matka. 
 
Meillä on kunnianhimona tarjota asiakkaillemme enemmän lomaa edullisemmin ! 
 
Palvelu: Mixx Travelilla palvelu on avainsana. Meille on tärkeää että asiakkaamme saavat parasta ajateltavissa olevaa palvelua niin matkamyyjiltämme myyntitoimistoissa, kuin kohteissamme työskenteviltä oppailta. Tämän mahdollistamiseksi järjestämme matkamyyjillemme paljon tutustumismatkoja kohteisiimme, jotta heillä olisi jatkuvasti viimeisin tieto esimerkiksi hotellien palveluista ja aktiviteeteistä sekä retkistä. 
 
Erilaisuus on voimavaramme: Olemme vahva tiimi, jossa on edustettuna ihmisiä erilaisilla taustoilla. Se on meille voimavara, jota arvostamme korkealle. Tiedämme olevamme voimakkaampia kun työskentelemme yhdessä saavuttaaksemme tavoitteemme. Useimmat työntekijöistämme ovat työskennelleet matkailu- tai palvelualalla useita vuosia ja he ovat hyvin ammattitaitoisia. 
Meille onkin tärkeää tunnistaa toistemme ammattitaito ja käyttää kaikkien tietoa ja kokemusta parhaalla mahdollisella tavalla
 
Edullisin hinta: Mixx Travelille on tärkeää tarjota parhaita matkatarjouksia parhailla hinnoilla.
Enemmän lomaa edullisemmin” tarkoittaa, että meillä on pääsääntöisesti tarjolla edullisin hinta matkalle, mutta myös sitä, että voimme usein tarjota hotellin tai kohteen, jossa on enemmän elämyksiä kuin mitä kilpailijamme voivat tarjota. Pystymme tähän, koska yhteistyökumppanimme ovat mahdollistaneet meille edullisten sopimusten neuvottelemisen lentoyhtiöiden ja hotellien kanssa, ja koska kustannusrakenteemme on kevyempi kuin muilla matkajärjestäjillä. 
 
Joustavuus: Olemme nopeasti kasvava matkanjärjestäjä, mutta olemme onnistuneet säilyttämään ketteryyden ja joustavuuden toimissamme. Seuraamme jatkuvasti alan uusimpia trendejä, ja siksi voimme nopeasti sopeutua asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin.