• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208


Agii Apostoli on kaunis ranta-alue Hanian länsipuolella, joka koostuu useista pienistä kultahiekkaisista poukamista. Se on suosittu niin paikallisten kuin matkailijoiden keskuudessa, ja alueella on paljon mäntyjä, leirintäalueita ja kunnallisia leikkialueita. Vaikka Agia Apostoli sijaitsee lähellä vilkkaita rantalomakohteita, kuten Stalosta ja Plataniasta, se on säilyttänyt viehätyksensä ja onnistunut välttämään massaturismin. Alueella on muutamia hotelleja, ja se tunnetaan myös nimellä Daratsos. Kaupunki tarjoaa upeita rantoja, vehreitä maisemia ja rentouttavaa ilmapiiriä, ja se houkuttelee sekä aitoa rantalomaa että kulttuurielämyksiä etsiviä matkailijoita.


Rannat


Agii Apostolin ehdoton helmi on Chrissi Akti-Kultainen ranta. Tämä ranta houkuttelee paikallisia ja vierailijoita kesän kuumimpina päivinä, luoden iloisen ja rentouttavan tunnelman. Ranta sijaitsee noin 2.5 kilometriä Hanian keskustasta koilliseen. Chrissi Akti tunnetaan kristallinkirkkaasta vedestään, hienosta hiekastaan ja leppoisasta ilmapiiristään. Se on suosittu paikka niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa, ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet uimiseen, auringonottoon ja erilaisiin vesiurheilulajeihin. Rannalla on useita ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat virkistäviä juomia ja herkullisia paikallisia herkkuja. Chrissi Akti on ihanteellinen paikka rentouttavaan rantapäivään Kreetalla.

Muita hyviä rantoja Agii Apostolin läheisyydessä ovat lapsi- ja perheystävällinen Iguana Beach ja Yannis Beach-syvä, kallioiden ympäröimä poukama, joka tarjoaa puitteet snorklaukseen.


Ostokset


Ostosmahdollisuudet Agii Apostolissa ovat rajoitetut, joten suosittelemme vierailemaan Haniassa.

 

Ravintolat ja viihde


Jos olet välimerellisen keittiön ystävä, tarjoaa Agii Apostoli useammankin loistavan ravintolan kuten Ristorante Pergola ja Angelos restaurant.

Agii Apostolissa ja Chryssi Aktissa yöelämä on hyvin rauhallista. Kaupungin keskustassa on valikoima kahviloita ja baareja, mutta jos haluat tanssia aamuun asti, suosittelemme, että suuntaat noin 5km päässä sijaitsevaan Haniaan tai Plataniakseen, jonne on noin 8km.

 

Tietoa Agii Apostolista:


Lentoaika: Arvioitu lentoaika Helsingistä: 4 tuntia
Lentokenttäkuljetus: Hanian lentokentältä odottaa noin 40 minuutin ajomatka suosituimpiin lomakohteisiin Hanian kaupungin länsipuolella (Hania lentokenttä-Hania n. 14km-Rethymno n.70km) Agii Apostili-Hania lentoasema n. 30km
Aikaero: 0 tunti
Puhelut: +30 ja kreikkalainen puhelinnumero. Jos haluat soittaa Suomeen, +358 ja puhelinnumero (älä unohda poistaa puhelinnumeron ensimmäistä 0).
Rokotukset: Rokotuksia ei vaadita. Tarvittaessa ota yhteyttä lääkäriisi.
Asukkaat: Kreetalla on noin 650 000 vakituista asukasta. Hanian kaupungissa on noin 150 000 asukasta. Kesällä, sisältäen turistit, Kreetalla on jopa miljoona ihmistä.
Hintataso: Kahden ruokalajin illallisen keskimääräinen hinta on noin 23€ / henkilö. Olut maksaa noin 3.5€, savukkeet n. 5€.
Rannat: Suurimmalla osalla hotelleista on oma ranta. Yleiset rannat ovat hyvätasoisia.
Yöelämä: Diskot, klubit ja baarit suurimmissa lomakaupungeissa.
Aktiviteetit: Ranta-aktiviteetit, vesiurheilu, sukellus, snorklaus, tennis, jalkapallo, vaellus.
Raha: Kreetan valuutta on Euro. Luottokorttimaksu hyväksytään useimmissa kaupoissa ja kaikissa hotelleissa, kun taas pankkiautomaatit (ATM) hyväksyvät yleisimpiä kortteja.


Juhlapäivät 2024:


Uudenvuodenpäivä: 1. tammikuuta

Loppiainen: 6. tammikuuta

Kansallispäivä: 25. maaliskuuta

Pitkäperjantai: 3.toukokuuta

Pääsiäinen: 5-6. toukokuuta

Vappu: 1. toukokuuta

Helluntai: 23. kesäkuuta

Siunatun Neitsyt Marian taivaaseen astumispäivä: 15. elokuuta

‘’Ei-päivä’’ 28: lokakuuta

Joulu: 25.-26 joulukuuta

 

Sää:


Tammi

Helmi

Maalis

Huhti

Touko

Kesä

15°c

16°c

17°c

20°c

24°c

27°c

Heinä

Elo

Syys

Loka

Marras

Joulu

29°c

29°c

26°c

23°c

20°c

17°c