• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
 
Missä ovat Marmariksen parhaat rannat?

Mitä olisi matka Marmarikseen ilman päivää kauniilla rannalla? Marmaris tarjoaa yli 10 kilometriä pitkän rannan, jossa on tilaa aikuisille, jotka haluavat rauhaa ja hiljaisuutta, mutta myös perheille, jotka haluavat riittävästi tilaa temmeltää merenrannalla. Kuten monissa muissakin lomakohteissa, myös Marmariksessa osa rantaa kuuluu baareille tai ravintoloille. Mikäli haluat käyttää aurinkotuolia- tai varjoa kyseisillä alueilla, tulee sinun joko syödä tai juoda jotain heidän rannallaan tai maksaa lisämaksu. Vedenlaatu Marmariksessa on hyvä ja vesi on siisti ja puhdas-ja taatusti uimiseen sopiva lämpötila keväästä myöhäiseen syksyyn.
 
10 kilometriä rantaviivaa Marmariksen ja Icmelerin välillä
Tällä alueella on monia hyviä rantoja. Täältä löydät mm. Marmaris Urban beach ja Marmaris Long beach (Uzunyali) ja Icmelerin kaupungin vierestä löytyy ranta nimeltään Icmeler beach. Aivan merenrannan vieressä kulkee kävelykatu, joten voit nauttia päiväkävelystäsi kauniissa maisemassa. Marmariksen ranta sopii hyvin lapsille, mutta heidän tulee olla vanhempien valvonnassa koska vesi paikka paikoin syvenee melko nopeasti. Marmariksen ranta on yleensä tyyni ja ilman kovia aaltoja Marmariksen kaupungin takana olevien vuorten vuoksi.

Ranta Icmelerissä ja Turuncissa
Icmelerin ranta on matalampi ja sen vuoksi täydellinen lapsiperheille. Helpoin tapa mennä Icmeleriin Marmariksesta on paikallisbussilla. Matka kestää noin 10 minuuttia ja maksaa noin 1€. Icmelerin jälkeen tulee toinen lomakaupunki, jossa on erinomaiset ja suhteellisen hiljaiset rannat – Turunc. Tälle rannalle pääset helpoiten paikallisbussilla tai taksilla Marmariksesta-pieni päiväseikkailu perheesi kanssa!

Muita uintimahdollisuuksia ja rantoja Marmariksessa
Puolen tunnin matkan päässä Marmariksesta pohjoiseen on pieni kalastajakylä, jossa voit viettää mukavan päivän ja kokeilla uutta rantaa. Paikka on nimeltään Akyaka ja tarjoaa sinulle mukavan, lapsiystävällisen rannan. Marmariksen eteläpuolella (25 kilometriä) sijaitsee kaunis Kumlukbuk-ranta, joka on 1,5km pitkä– kuten muutkin rannat, on tämäkin lapsiystävällinen ranta. Lähellä Orhaniyen kaupunkia (noin 40 minuuttia Marmariksesta bussilla) on yksi alueen kauneimmista rannoista – Kizkumu. Täällä on muun muassa hiekkakaistale, joka muodostaa ”kävelysillan” veteen – muodostaen ikään kuin lisärannan rannalle.