• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

 

Missä ovat Antalyan parhaat rannat?


Antalya on Turkin Välimeren rannikon "pääkaupunki"-täällä on erinomaiset ostosmahdollisuudet, paljon näkemistä ja kokemista, ihania hotelleja ja jättimäinen valikoima ravintoloita, baareja ja kahviloita. Mutta onko Antalyassa todella hyviä rantoja? Antalyassa on kaksi päärantaa - Konyaalti ja Lara, mutta myös useita muita rantoja, joista valita. Jotkut edellyttävät oman auton käyttämistä, toisiin pääsee julkisilla kulkuvälineillä. Useimmilla Antalyan alueen rannoilla voit valita joko rannan julkisen osan ilman suuria mukavuuksia tai osan, joka kuuluu ravintolalle, baarille tai hotellille. Jälkimmäisessä tapauksessa aurinkotuolien ja -varjojen käyttö maksaa-tai se on ilmaista, jos syöt tai juot jotain. Etsi hotelli Antalyasta täältä

Konyaalti-ranta-helposti saavutettavissa Antalyan keskustasta


Tälle, Antalyan keskustan länsipuolella olevalle, rannalle pääsee helposti paikallisbussilla. Ranta on kivinen ja ei niin lapsiystävällinen, ja aallot suhteellisen suuret. Tältä rannalta löydät hyvän valikoiman palveluita ja aktiviteettejä ja taustalla kohoavat vaikuttavat Taurusvuoret. Ranta on 8 kilometriä pitkä ja 50-75m leveä. Osa Konyaaltin uimarannasta on nimeltään Beach Park (Rantapuisto) - ja täällä on vesiliukumäkiä ja muuta toimintaa lapsille.

Lara-ranta-Antalyan keskustasta itään sijaitseva lapsiystävällinen ranta


Laran ranta on 12 km pitkä ja koostuu useista alueista, joissa on toimintaa, ravintoloita ja baareja. Lara-ranta tarjoaa hiekkaa ja lapsiystävällisempiä olosuhteita. Suurin osa rannasta on ilmainen-vain muutama alue kuuluu hotelleille tai yökerhoille. Ranta on puhdas ja hyvin hoidettu, ja veden laatu on hyvä. Osa Lara-rantaa on Örnekköyn ranta, jossa on rento ilmapiiri ja se on erittäin perheystävällinen.


Mermerli-ranta Antalyan kaupungissa


Mermerli ei todellakaan ole vain ranta, vaan mahdollisuus uida suoraan Antalyan keskustassa-keskustan osassa nimeltä Kaleici. Nimi tarkoittaa linnoitusta. Ranta on pieni ja enimmäkseen aikuisille. Tule ajoissa, jos haluat löytää paikan pyyhkeellesi. Tämän rannan käytöstä peritään pieni maksu. Halvat lentoliput Antalyaan? Katso täältä!


Muita rantoja Antalyassa ja sen ympäristössä


Toinen pieni ranta itse Antalyan kaupungissa on Adalar, joka sijaitsee Antalyan Karaalioglu-puistossa. Tämä ranta on enimmäkseen aikuisille ja palveluja on rajoitetusti.Phaselis-ranta ja muut hyvät rannat Kemerissä ja sen ympäristössä ovat  vain tunnin ajomatkan päässä Antalyasta länteen - täydellinen päiväretkille. Siellä täällä rannikolla on myös pieniä rantoja tai  terassirantoja, eli terasseja, joista pääsee veteen portaita pitkin. Terassirantoja ovat esim. Bilem, Inciralti, Erendal ja Erenkus.