• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

 

Ryhmämatkat - harjoitusleiri auringossa - 

unohtumaton lomakokemus suurelle perheelle


Suunnitteletteko matkaa isommalle seurueelle? Anna meidän auttaa-me Mixx Travelillä järjestämme matkanne vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.  
Riippumatta siitä, oletteko aktiivinen jalkapallojoukkue, joka haaveilee viikosta kentällä miellyttävissä kevät- tai syysolosuhteissa, uusia haasteita etsivä joogaryhmä kuntosalilta tai yritys, joka haluaa vahvistaa yhteistyötä ja pitää samalla hauskaa, räätälöimme toiveisiinne ja tarpeisiinne sopivan matkan haluamillanne lisäpalveluilla.  Tarjoamme 4-12 päivän matkoja, joka tuo joustavuutta suunnitelmiinne. Omistautunut tiimimme auttaa teitä löytämään täydellisen kohteen ja ihanteellisen hotellin ryhmällenne. Riippumatta siitä, haaveiletteko hotellista, jossa on ensiluokkaiset kuntoilutilat, tenniskentät, golfkentän läheisyys tai muita toiveita, varmistamme, että saatte parhaan mahdollisen lomakokemuksen.

Perheryhmämatkat - unohtumattomia hetkiä isommallekin perheelle 


Oletteko suuri perhe (15+ henkilöä)  ja haluatte matkustaa yhdessä? Sitten olette saapuneet oikeaan osoitteeseen. Me räätälöimme matkasi niin että majoitutte lähellä toisianne joko hotellissa tai erillisissä bungaloweissa/huviloissa. Autamme myös yksityiskuljetuksissa. Halutessanne voimme järjestää teille retkiä, joilla voitte yhdessä perheenä luoda unohtumattomia lomamuistoja. Riippumatta siitä, haluatteko juhlia erityistä tapahtumaa tai pyöreää syntymäpäivää, tiedämme täydelliset ravintolat ja muut juhlavinkit ikimuistoisen juhlapäivän viettoon.

Enemmän vastinetta rahoillenne ryhmämatkoilla ja konferensseilla Turkissa


Turkki on tunnettu siitä, että tarjolla on paljon lomaelämyksiä edullisesti, ja tämä koskee myös ryhmämatkoja ja konferensseja.  All Inclusive tarjonta on Turkissa kattavaa, joten voitte nauttia hyvää ruokaa ja juomaa kohtuulliseen hintaan. Tenniskenttien, jalkapallokenttien, kokoustilojen ja muiden matkallanne tarvitsemien tilojen vuokrahinnat ovat myös erittäin kohtuulliset Turkin hotelleissamme.

Näin järjestät unelma ryhmämatkan Mixx Travelin kanssa


Ota meihin yhteyttä s postitse osoitteeseen [email protected] ja kerro matkan tarkoituksesta, osallistujamäärästä, halutusta matka-ajasta ja mahdollisista toiveista. Vastaamme nopeasti tiedusteluusi ja aloitamme suunnittelun kanssasi.