• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
 
Missä ovat Cesmen parhaat rannat?
Cesme on Egeanmeren rannalla sijaitseva lomakaupunki Turkissa, jonka monet pohjoismaalaiset jo tuntevatkin. Cesme on keskikokoinen lomakaupunki, jossa on kaikkea mitä voit toivoa niin ostosten, hyvien ravintoloiden, huvitteluiden kuin lomaelämystenkin osalta.
Cesme on vain tunnin päässä yhdestä Turkin mielenkiintoisista kaupungeista-Izmiristä, jossa on mitä kaunein rantakatu, hyvät hamam-kylpylät ja upea historiallinen keskusta. Muinainen Efesoksen kaupunki on myös vierailun arvoinen kun lomailet Cesmessä. Todella hyvin säilynyt, 2500 vuotta vanha kaupunki, jossa oli oman aikansa maailman 3. suurin kirjasto. Täällä sinun on käytävä! Mutta nyt rannoille.

Kaupunkiranta, Altinkum ja Ilica
Cesmen kaupunkiranta ei ole niinkään suuri, mutta sitä voi käyttää nopeaan viilentymiseen tai muutaman tunnin rentoutumiseen. Täällä olet lähellä kaikkea kaupungin tarjontaa. Mikäli sinulle iskee nälkä tai jano, löydät ravintoloita ja baareja ihan läheltä. Kaupungin ranta voi kuitenkin olla aika tuulinen. Luulemme, että parempi vaihtoehto on Altinkum-ranta. Tiesitkö, että ”Altin” tarkoittaa ”kultaa” ja ”kum” tarkoittaa ”hiekkaa” turkiksi. Altinkum sijaitsee noin 10 kilometriä Cesmestä etelään, joten rannalle pääsee paikallisbussilla tai taksilla. Altinkum on matala ja vesi tyyntä. Täältä löytyy myös mukava rantakatu, sekä mahdollisuus vuokrata aurinkovarjoja- ja tuoleja ja paljon muuta! Ilica-ranta on Cesmen keskustasta itään (noin 20 minuuttia paikallisbussilla). Ilica-ranta on lapsiystävällinen ja koostuu hienosta pehmeästä hiekasta. Erityismaininnan ansaitsee myös rannan kuumat lähteet ja mahdollisuus mutakylpyyn. Löydä matkasi ja täydellinen hotelli Cesmestä täältä

Diamond-ranta tai Pirlanta-ranta
Cesmen lounaispuolella (noin 20 minuuttia paikallisbussilla) on kuuluisa ranta, jolla sinun on vierailtava, jos haluat purjelautailla tai leijalautailla. Tuuliolosuhteet ovat täällä täydelliset, mutta ranta on sen lisäksi lapsiystävällinen ja erittäin matala – paikoin pääsee jopa 200 metriä kävellen.
Hienoa, pehmeää hiekkaa ja kaikki tarvitsemasi rantapalvelut löytyy täältä. Lähin kaupunki on nimeltään Ciftlikköydedir. Lue lisää Cesmestä täältä

Rauhaa ja hiljaisuutta Boyalik-rannalla
Keskustan itäpuolella on tämä piilotettu helmi, jossa vauhti on hieman hitaampaa ja siksi täydellinen rentoon päivään ilman liian kovaa musiikkia, lentopallo-otteluita tai kauppiaita, jotka haluavat myydä sinulle kylmiä juomia.Boyalikin lähellä on Ayayorgi Koyu-ranta, jossa on mahdollisuuksia vesiurheiluun, ravintoloita aivan rannalle asti ja hieman nopeampi meno.