• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
 
Missä ovat Alanyan parhaat rannat?
Mitä olisi matka Alanyaan ilman käyntiä Alanyan ja sen ympäristön upeilla rannoilla? Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla löydät täydellisen rannan sinulle ja perheellesi. Alanyassa on kaksi suurta rantaa-300 metriä korkea kalliomuodostelma erottaa nämä kaksi ranta-aluetta toisistaan. Alanyan rannat ovat nimeltään Kleopatra-ranta ja Itäinen-ranta.
Molemmat rannat ovat suosittuja niin paikallisten kuin turistien keskuudessa. Rannoilla on rantasuihkut, Wc, baareja ja mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Tarjolla on myös runsaasti vesiaktiviteettejä kuten banaaniveneitä, vesiskootteria ja varjoliitoa. Muita suosittuja rantoja, joita Alanya tarjoaa, ovat Portakal Beach ja Incekum Beach. Nämä ovat kaksi hieman pienempää rantaa, mutta ehdottomasti vierailun arvoisia aurinkoloman aikana. Lue lisää Alanya hotelleista täältä

Kleopatra ranta - ehkä Alanyan kaunein ranta
Kaksi kilometriä pitkä Kleopatra-ranta on Alanyan suosituin ranta turistien keskuudessa, sijainti kallion länsipuolella. Täällä Välimeri kohtaa karkearakeisen rannan, ja pienistä rantabaareista voit ostaa ruokaa ja juomaa rannalla oleskelusi aikana. Vuokrattavissa on sekä aurinkotuoleja että -varjoja edullisesti. Ota huomioon, että hiekka voi kuumentua polttavaksi, joten ota rantakengät mukaan rantalaukkuun. Vesi syvenee täällä nopeasti ja tuulisella säällä aallot ovat korkeita. Siksi emme suosittele uimaan täällä pienten lasten kanssa tai lasten kanssa, jotka eivät ole vielä 100 % uimataitoisia.
Itäranta-5 kilometriä ihanaa rantaa keskustassaAivan kuten nimestä voi päätellä,ranta sijaitsee kallion itäpuolella. Täältä löydät hieman kapeamman, mutta viisi kilometriä pitkän sora- ja kivirannan. Tälläkin rannalla hiekka saattaa olla polttavaa, joten muista rantakengät. Rannan baareista voit kätevästi ostaa ruokaa ja juomaa. Itäinen-ranta on täydellinen lapsiperheille, koska se on suhteellisen matala. Löydä täydellinen hotelli Alanyasta täältä

Portakal-ranta
Jos haluat viettää päiväsi rannalla hieman pienemmällä rannalla, jossa upeat Taurus-vuoret ovat taustana valkoiselle paratiisirannalle, Portakal-ranta on täydellinen. Muuten, Portakal tarkoittaa "oranssia" turkkiksi! Tämä ranta on n. 1 km Alanyan keskustasta, mutta et tule pettymään jos vierailet tällä rannalla. Sijainti on hieman Itärannalta itään. Se on luultavasti kaupungin suosituin ranta Kleopatra-rannan jälkeen, vaikka vesi on yleensä hieman kylmempää. Täällä-jos olet vähän seikkailunhaluinen-voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja. Rannalla on viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Portakal-ranta on erittäin matala ja siksi erinomainen lapsiperheille.

Incekum-ranta
Rauhallinen ranta lähellä Alanyaa.Tämä on paras ranta niille, jotka kaipaavat rauhaa ja hiljaisuutta. Ranta sijaitsee noin. 20 kilometriä Alanyan keskustasta ja sinne pääsee helposti paikallisbussilla (Dolmus). Ranta on tunnettu hienosta hiekasta. Täällä on enemmän tilaa kuin keskustan suurilla rannoilla, ja ilmapiiri täällä on myös hieman rauhallisempi. Pääset tänne helposti paikallisbussilla (Dolmus). Incekumin ranta on matala ja täydellinen lapsiperheille.
Tietoa Alanyasta ja lisää lomavinkkejä