• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460
Hotelli
Vie Beach-tyylikäs 3 tähden aikuisten hotelli joka sijaitsee suoraan itärannalla vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Alanyan vilkkaasta venesatamasta. Hotelli on sisustettu yksinomaan skandinaaviseen tyyliin ja se sopii pariskunnille jotka haluavat yöpyä keskeisellä paikalla vilkkaassa Alanyassa.

Hotelli koostuu lisärakennuksesta ja päärakennuksesta. Päärakennuksessa on suosittu ravintola jossa tarjoillaan herkullisia ruokia ja värikkäitä cocktaileja. Täällä voit myös nauttia aamiaisen. Hotellin 20 huonetta sijaitsevat päärakennuksessa. Muut huoneet sijaitsevat lisärakennuksessa, joka on päätien toisella puolella.
Rannalla hotellin asiakkaat voivat käyttää ilmaiseksi aurinkotuoleja ja -varjoja ("Cabanas / Sun Loungers" lisämaksusta). 
Hotellin minialtaassa voit vilvoitella kuumina päivinä - se ei kuitenkaan sovellu uimiseen.

Huomaa, että hotellin ravintola ja baari ovat avoinna myös ulkoa tuleville asiakkaille.

Langaton internetyhteys on saatavilla koko hotellissa. Huomaa että yhteys on hidas ja epävakaa ja että elokuvien ja vastaavien suoratoisto ei ole mahdollista.
Huoneet

Standardihuone (päärakennus)
Tyylikäs huone kahdelle, lisävuodemahdollisuus. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. TV, ilmastointi, tallelokero vastaanotossa, minibaari (lisämaksullinen), Nespresso keitin, puhelin, parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

Standardihuone (lisärakennus)
Tyylikäs huone kahdelle, lisävuodemahdollisuus. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. TV, ilmastointi, tallelokero vastaanotossa, minibaari (lisämaksullinen), Nespresso keitin, puhelin, parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

Economy huone (lisärakennus)
Tyylikäs huone kahdelle, lisävuodemahdollisuus. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero vastaanotossa, minibaari (lisämaksullinen), parveke. Huomaa, että economy huoneet ovat sisustettu yksinkertaisemmin kuin standardihuoneet ja niiden sijainti ja näköala on määrittelemätön.
 

Ruoka & Juoma
Aamiainen 
Emme voi taata erikoisruokavaliota tai esim. allergiaystävällistä huonetta. Voit esittää toiveen asiasta tai olla yhteydessä suoraan hotelliin.
 
Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.

Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa/tiloja voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixxtravelille.
 
Tarjoilu rannalla ja allas-/rantapyyhkeet ja aurinkovarjot/-tuolit rannalla eivät sisälly matkapakettiin, jos toisin ei mainita. Hintatiedustelut/maksu suoraan hotellista/hotellille.

Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista jne. saattaa kantautua kovia ääniä (myös öisin).Hotelli

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas - Ravintola - Baari - Ilmainen WiFi - Aikuisille +18 - Ranta 0 m - Alanya 600 m - Antalya lentoasema 127 km
Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
Lasten iät nuorimmasta vanhimpaan
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita