• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Sunlight Garden Hotel
Side, 1060. Sk. No:1, 07330 Manavgat/Antalya
Facilities

Sunlight Garden Hotel on viihtyisä hotelli hyvällä paikalla Sidessä. Hotelli koostuu 29 pienemmästä kolmikerroksisesta rakennuksesta, joita ympäröi kaunis, rehevä puutarha. Majoittuminen on All Inclusive, mutta kaikissa huoneistoissa on myös pieni minikeittiö.


Hotellissa on kaksi uima-allasta, kaksi erillistä lastenallasta ja allas vesiliukumäillä. Allasalueet ovat palmujen ja rehevien kukkien ympäröiminä ja sieltä löytyy tietysti myös aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka ovat hotellin asiakkaiden vapaassa käytössä. Jos kaipaat hiekkarantaa ja merivettä, ranta on noin 500 metrin päässä hotellista. Rannalle on järjestetty sesonkiaikana ilmainen kuljetus kolme kertaa päivässä.


Miniklubissa, jossa on myös leikkipaikka, kaikki 4-12 vuotiaat lapset voivat tutustua uusiin ystäviin. Miniklubi on avoinna muutaman tunnin joka aamu ja iltapäivä. Samaan aikaan vanhemmat lapset voivat pelata pöytätennistä tai biljardia. Hotellissa on myös pieni turkkilainen sauna ja mahdollisuus miellyttävään, rentouttavaan hierontaan (maksullinen).


Huom. hotellissa ei ole hissiä. Lapset lasketaan aikuisiksi, jos he ovat täyttäneet 12 vuotta


Langaton internetyhteys on saatavilla hotellin yleisissä tiloissa. Huomaa että yhteys on hidas ja epävakaa ja että elokuvien ja vastaavien suoratoisto ei ole mahdollista.

Huoneet

Kaksio

Kauniisti kalustettuja huoneistoja, joissa on kaksi huonetta enintään 3 hengelle. Kaikissa huoneistoissa on makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella sekä yhdistetty makuuhuone / olohuone jossa on avokeittiö ja vuodesohva. Huoneistoissa on minikeittiö tarvittavilla keittiövälineillä, puhelin, TV, ilmastointi, tallelokero ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.


Kolmio

Kauniisti kalustettuja kolmen huoneen huoneistoja enintään 6 hengelle. Kaikissa huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä yhdistetty makuuhuone / olohuone jossa on avokeittiö ja vuodesohva. Huoneistoissa on minikeittiö tarvittavilla keittiövälineillä, puhelin, TV, ilmastointi, tallelokero ja kaksi parveketta. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

Ruoka & Juoma

Yksinkertainen All Inclusive


Aamiainen                                      07.30 - 10.00

Lounas                                            12.00 - 14.00

Illallinen                                          19.00 - 21.00

Välipalat                                          16.00 - 17.00

Jäätelö                                             13.30 - 15.30

Baari                                                10.00 - 23.00

 

All inclusive -konsepti ei sisällä tuontialkoholia, juomia pulloissa, tuorepuristettuja hedelmämehuja, spa -hoitoja, vesiurheilua ja joitain muita palveluita.


Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.


Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info

Uima-altaita – Lastenaltaita – Vesiliukumäki – Ilmainen internet – Ranta n. 500 m – Side keskusta n. 2 km 

Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita