• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Myrion Beach Resort & Spa
Gerani 730 14, Chania
Hotelli
Myrion Beach Resort & Spa-moderni hotelli, joka sijaitsee aivan rannan vieressä Geranissa. Hotelli on ilmeinen valinta kaikille, jotka haluavat asua kauniissa ympäristössä.

Hotellissa on suuri uima-allas, lastenallas ja mahdollisuus kuntoiluun kuntosalilla ja paddle-tenniskentällä. Jos hemmotteluhetki on toiveissasi, suosittelemme vierailua hotellin spa-osastolle, josta löydät myös lämmitetyn sisäuima-altaan (avoinna talvella).

Animaatiotiimi järjestää aamuvoimistelua joka aamu, ja kolmena iltana viikossa on viihdettä live-musiikin kera.
Voit valita, sisältyykö oleskeluun aamiainen vai puolihoito. Hotellissa on myös aulabaari ja viihtyisä allasbaari, jossa tarjoillaan kylmiä juomia.
Internettiyhteys saatavilla koko hotellissa. Huomaa, että yhteys saattaa olla hidas ja epävakaa ja että elokuvien yms.  ja vastaavien suoratoisto ei ole mahdollista.
Huoneet
Superior huone
Kauniisti sisustettu huone kahdelle, lisävuodemahdollisuus. Parivuode. TV, minijääkaappi, vedenkeitin, espressokeitin (lisämaksullinen), ilmastointi, tallelokero, parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja. 

Maisonette
Huone kolmelle kahdessa kerroksessa. Vuodeparvella parivuode. TV, minijääkaappi, vedenkeitin, espressokeitin (lisämaksullinen), ilmastointi, tallelokero, parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.
 

Ruoka & Juoma
Aamiainen (sis. kahvi/tee/vesi)
tai
Puolihoito (sis. aamiaisen ja illallisen. Juomat lisämaksusta).
 
Emme voi taata erikoisruokavaliota tai esim. allergiaystävällistä huonetta. Voit esittää toiveen asiasta tai olla yhteydessä suoraan hotelliin.
 
Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.
 
Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa/tiloja voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixxtravelille.
 
Tarjoilu rannalla ja allas-/rantapyyhkeet ja aurinkovarjot/-tuolit rannalla eivät sisälly matkapakettiin, jos toisin ei mainita. Hintatiedustelut/maksu suoraan hotellista/hotellille.
 
Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista jne. saattaa kantautua kovia ääniä (myös öisin).
 
Lisämaksulliset palvelut
Kreikan viranomaiset perivät veroja hotellimajoituksesta. Vero vaihtelee ja riippuu hotelliluokista (tähtien määrästä) sekä öiden määrästä. Vero on maksettava suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomaathan, että Mixx Travelin hotelliluokitus voi poiketa virallisesta hotelliluokituksesta. Näissä tapauksissa virallinen luokitus perustuu veron suuruuteen.
 
Seuraavat hotelliverot ovat voimassa per. huone/asunto per. yö:
 
Hotelli/huoneistohotelli 1-2 tähteä: 0,50 euroa
Hotelli/huoneistohotelli 3 tähteä: 1,50 euroa
Hotelli/huoneistohotelli 4 tähteä: 3 euroa
Hotelli/huoneistohotelli 5 tähteä: 4 euroa
 
Huomaa, että hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas-Lastenallas-Ilmainen WiFi
Ranta 100m-Gerani 1km-Hania 16km

Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita